A la convocatòria d’avui només hi havia Fali, Rocha i Márquez

Gordillo demana un migcampista

El mig del camp format per Rocha i Javi Márquez ha funcionat a la perfecció durant els primers 45 minuts però a la segona meitat ha baixat molt el rendiment, tot i que tots dos futbolistes han continuat entregant-se al màxim.

En la primera meitat tot el joc passava per Rocha i Márquez. El primer ha estat un autèntic guerrer tallant totes les pilotes i jugant amb criteri. Márquez s’ha encarregat d’agafar la batuta de l’equip i l’ha fet ballar al seu ritme però a la segona meitat tot ha canviat. El físic dels dos jugadors ha disminuït considerablement i, tot i que seguien entregant-se i lluitant amb la mateixa intensitat la frescor per jugar la pilota no era la mateixa.

En aquests segons 45 minuts s’ha fet evident que calia un canvi per donar aire al mig del camp però el tercer home que podia ocupar aquesta posició era Fali, que estava jugant a l’eix de la defensa amb Mejías. L’única opció que tenia Gordillo per donar aire al mig era donar entrada a Djetei per avançar a Fali però aquest ho estava fent molt bé darrera.

Davant aquesta situació Gordillo no ha dubtat en fer pública la necessitat de fitxar un migcampista, alabant el gran partit de Rocha i Márquez però fent èmfasi en la necessitat d’un altre jugador en aquesta posició per a poder tenir un recanvi, com a mínim. El tècnic també ha comentat que aquesta setmana podria arribar-ne un.

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here