Foto: eldia.es

Gimnàstic de Tarragona i CD Tenerife es veuran les cares el pròxim dilluns dia 20 d’agost a les 20h al Nou Estadi durant el partit corresponent a la primera jornada de la Liga 123.

L’entitat presidida per Josep Maria Andreu ha tornat a refer la plantilla amb múltiples incorporacions que pretenen suplir amb solvència d’homes com Sergio Tejera, Juan Muñiz, Xavi Molina, Jean Luc Assoubre, Álvaro Vázquez, Julio Pleguezuelo i l’últim en abandonar la nau grana, el canari Maikel Mesa.

Els granes afronten el matx desconeixent encara el futur de diversos jugadors de la primera plantilla. José Antonio Gordillo no podrà comptar doncs amb Javi Jiménez, baixa per lesió. Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze seran dubte fins a darrera hora al no haver-se confirmat el seu futur immediat.

Les altes de Luis Suárez, David Rocha, Sebas Cori o Manu del Moral aporten el gra d’esperança en un nou inici de campionat.

Un onze encara no definit

Aquests dubtes en la confecció de la plantilla fan que el tècnic grana no pugui disposar a hores d’ara dels màxims efectius possibles. Tot fa pensar que el sistema emprat serà el 4-4-2 amb Becerra, Otar Kakabadze, Mohammed Djetei, César Arzo, Abraham Minero, Fali, David Rocha, Tete Morente, Sebas Cori, Ikechukwu Uche i Manu Barreiro.

El retorn de José Naranjo

Un dels alicients de l’encontre serà tornar a veure a José Naranjo al Nou Estadi. L’andalús visitarà per primera vegada l’estadi que el va veure triomfar.

L’equip canari tornarà a aspirar a tot, malgrat haver perdut un puntal com Juan Villar. Per aquest encontre el tècnic dels tinerfenys no podrà alinear a Paco Montañés, Aitor Sanz i Tyronne per lesió, mentres que un dels nous fitxatges, el colombià Joao Rodríguez.

Així doncs un possible onze seria el format per Dani Hernández, Luis Pérez, Aveldaño, Carlos Ruiz, Camille, Alberto, Luis Milla, Suso, Bryan, José Naranjo i Malbasic.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Saúl Ais Reig, del comitè valencià.

avatar