Duel ple d’al·licients el que es viurà diumenge al Municipal pobletà

Plat fort per començar la lliga

Arriba un partit esperat. El sorteig del calendari va ser capritxós, i és que va voler que Pobla de Mafumet i Llagostera es veiessin les cares en la primera jornada de lliga. Aquest interessant duel, ple d’al·licients, es produirà diumenge al Municipal pobletà (19.00h), on s’espera una bona entrada de públic.

Molts nastiquers encara recorden aquella dolorosa tarda d’un 21 de juny del 2014. L’eliminatòria d’ascens a Segona A entre Nàstic i el conjunt d’Oriol Alsina, que va acabar amb l’ascens de l’equip del Gironès, va estar envoltada de polèmica. Quatre anys més tard, el conjunt gironí tornarà a veure’s les cares amb un equip grana, en aquest cas amb el filial.

La Pobla de Mafumet ha patit diversos canvis aquest estiu, començant per la banqueta. Alberto Gallego ha agafat el relleu de Juanma Pavón, i serà el responsable de l’equip aquest curs. Seguidament, s’han produït canvis en la plantilla, amb moltes baixes, però també amb altes: diversos fitxatges i l’ascens de jugadors procedents del juvenil del Nàstic. La Pobla buscarà enguany millorar la sisena posició assolida la temporada 2017/18, i el primer escull serà diumenge contra el conjunt llagosterenc.

La Unió Esportiva Llagostera ha passat de Segona Divisió a Tercera, després de dos descensos en només tres anys. Amb una remodelada plantilla, Oriol Alsina ha tornat a agafar el timó de l’equip aquest mateix estiu. Després d’un mercat intens d’altes i baixes, els llagosterencs visitaran la Pobla amb l’objectiu de fer-se amb els primers tres punts del curs.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...