Sebas Coris disputa una pilota amb Ferran Giner, fa dues temporades. | Foto: La Liga

Nova incorporació a les files tarragonines. Sebas Coris és nou jugador grana després que el Nàstic hagi arribat a un acord amb el Girona per la seva cessió. El de Tossa de Mar és un migcampista que pot jugar com extrem i també com a lateral dret. La seva polivalència ajuda a cobrir dues posicions que el Nàstic veia fonamentals.O fins i tot quatre, ja que Coris pot jugar per totes dues bandes.

El migcampista de 25 anys arriba al Nàstic després de defensar la samarreta de l’Osasuna la temporada passada. Amb el conjunt navarrès va disputar un total de 26 partits de lliga, dels quals una quinzena els va jugar com a titular. Tres assistències i dos gols són les xifres de Coris com a futbolista amb els del Sadar.

Després de fer la pretemporada amb el Girona, l’extrem català torna a marxar amb ganes de reivindicar-se i de gaudir d’una continuïtat que, tot i les seves bones intervencions, no va tenir a Pamplona. Per altra banda, l’arribada de Coris podria motivar també sortides de certs jugadors, com és el cas de Pol Valentín, a qui el Nàstic buscaria sortida en forma de cessió.

Comentaris

avatar