El Nàstic ha volgut moure la primera fitxa amb l’arribada de Becerra intentant desencadenar una carambola

L’efecte papallona dels porters

L’efecte papallona és un concepte de la teoria del caos que es podria aplicar a la porteria grana. La idea, a mode general, és que si en un sistema es produeix una petita pertorbació inicial (porteria del Nàstic) podrà generar un efecte considerablement gran a curt o mig termini.

El Nàstic va decidir agitar les ales de la primera papallona fitxant a Becerra, procedent del Valladolid. Des que el badaloní arriba al club, a la porteria grana es crea una pertorbació, tres porters que poden ser titulars en pràcticament qualsevol equip de Segona Divisió. Amb aquesta arribada, el club esperava que el Valladolid tanqués a curt termini el fitxatge de Pichu Cuéllar, procedent del Leganés, i, a la vegada, el cercle es tornés a tancar al Nou Estadi amb la marxa de Dimitrievski al club madrileny.

De moment el curt termini del qual parla la teoria s’ha complert però encara queden 20 dies per poder resoldre el futur de Dimitrievski i, d’aquesta manera, alleugerar la porteria grana. Aquesta carambola encara es pot donar però el Nàstic no descarta que Dimitrievski acabi en un altre equip de Primera Divisió com és el cas de l’Espanyol. En qualsevol cas, tot i l’overbooking que hi ha a la porteria grana, el Nàstic no regalarà a Dimitrievski, a qui ha xifrat en un milió d’euros.

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here