Els dos directors esportius van aprofitar el partit per apropar postures

Trobada entre Arnal Llibert i Rufete per decidir el futur d’Álex López i Víctor Gómez

El partit d’aquest passat dimecres al Nou Estadi entre el Nàstic i l’Espanyol va servir també perquè els directors esportius dels dos respectius conjunts, Arnal Llibert i Rufete, mantinguessin una conversa sobre tres jugadors que podrien canviar d’aires ben aviat. Es tracta de Dimitrievski, Álex López i Víctor Gómez.

El porter grana, pretès per l’Espanyol i el Leganés, no va ser convocat pel partit contra l’Espanyol i tot fa pensar que aviat s’anunciarà el seu traspàs.

D’altra banda, el Nàstic estaria interessat en la cessió del migcampista Álex López, un dels jugadors que ha realitzat la pretemporada amb el primer equip blanc-i-blau i que podria acabar vestint la samarreta grana en les properes hores.

Un dels noms però que ha sonat en les darreres hores i que també interessaria al club de la Budallera és el de Víctor Gómez, segons informa RAC1.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here