Les declaracions de Gordillo després del partit contra l’Espanyol obren més les portes a la seva possible sortida

Omar Perdomo, amb un peu i mig fora de l’equip

Omar Perdomo podria abandonar el conjunt grana abans que finalitzi el mercat de fitxatges d’estiu. El Diari Més ja va apuntar fa setmanes que el canari estava a la corda fluixa i, aquest passat dimecres, les declaracions de Gordillo van obrir encara més les portes a la seva possible marxa.

El tècnic va ser preguntat per l’arribada de nous fitxatges i Gordillo va expressar que “tenim la necessitat d’incorporar algun jugador”, i va afegir: “falten un parell de jugadors al darrere, un al mig i, depèn de si hi ha alguna sortida més, possiblement un banda”. Aquest “possiblement un banda” deixa entreveure que Omar té un peu i mig fora del Nàstic en cas que la direcció esportiva trobi un jugador que pugui oferir un rendiment superior al seu.

Omar Perdomo no va disputar cap minut aquest passat dimecres contra l’Espanyol però Gordillo va dir que la seva absència va estar condicionada per l’expulsió de Fali, ja que el canari anava a entrar però quedar-se amb un home menys va trastocar els plans de Gordillo.

El canari va arribar l’any passat i va fer una excel·lent pretemporada però una lesió el va apartar massa temps de l’equip i no va poder gaudir de continuïtat, després de la lesió, per poder tornar a agafar el nivell que va mostrar. Enguany, sembla que el club no està satisfet amb el que està oferint aquesta pretemporada i és per això que li estaria buscant un substitut.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here