Els tres darrers fitxatges ja saben que es jugar com a local a Tarragona

Becerra, Mejías i Abeledo debuten al Nou Estadi

Becerra, Mejías i Abeledo van debutar ahir en un partit al Nou Estadi. Els dos primers ja van vestir l’elàstica grana contra el filial de l’Espanyol però ahir, contra el primer equip de l’Espanyol era el primer cop que ho feien al Nou Estadi. En el cas d’Abeledo, ahir va ser el primer partit amb el Nàstic.

Dels tres jugadors, Mejías va ser l’únic que va jugar de titular. Va formar parella de centrals amb Salva, de la Pobla, i es va notar que tots dos encara són massa joves per ser la parella titular de l’equip tarragoní. A la segona meitat, amb l’entrada d’Arzo per Salva, es va veure més còmode a Mejías. El jove central va ser substituït per Djetei al minut 62.

El següent en trepitjar el terreny de joc va ser Abeledo. A l’inici de la segona meitat va entrar substituint a Dumitru. L’extrem de Huelva va fer bons moviments per rebre la pilota però no va tenir gaire oportunitats de lluir-se ja que pràcticament no va tocar pilota.

Finalment, Isaac Becerra va jugar prop de 30 minuts. Va entrar al minut 62 substituint a Bernabé. Becerra va estar tota l’estona ordenant a l’equip des de la porteria i va encaixar un gol. No va poder aturar a Borja Iglesias en un mà a mà. El porter de Badalona no va tenir l’oportunitat de fer cap bona estirada ja que l’únic xut va ser aquest de Borja Iglesias.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here