El tècnic grana ha analitzat el partit d’aquest dimecres davant els mitjans de comunicació

Gordillo: “Estaríem millor si tinguéssim algun jugador més”

El Nàstic ha caigut 0-2 contra l’Espanyol i ha fet evident que encara cal algun jugador més per reforçar una plantilla amb molta qualitat però massa jove.

El partit: “Hem fet un bon partit. En defensa l’equip ha jugat molt bé, hem treballat bé. La segona meitat hem entrat millor al partit però al final amb l’expulsió no he pogut fer els canvis que tenia previst”.

El sistema de joc: “La proposta ofensiva és la nostra idea sigui quin sigui el rival. Avui potser ens ha passat factura juntament amb l’equip molt jove, sobretot en defensa. Falta treball i ja està”.

Fitxatges: “Tenim necessitat d’incorporar algun jugador més però tant Salva com Ivan De Nova han fet un bon partit. Tenen la dinàmica d’entrenament ben assimilada. Falten un parell de jugadors a darrere, un al mig i, depèn de si hi ha alguna sortida més, possiblement un banda”.

El moment de l’equip: “Estem a prop del que vull. Ens falta corregir algunes coses, algun tram de la primera meitat no hem estat bé amb la pilota però estem molt a prop del que demano”.

Absències de Dimitrievski, Abraham i Omar: “No sé que passarà amb Dimitrievski però tenim la porteria ben coberta amb Bernabé i Becerra. Abraham no ha jugat perquè encara té molèsties físiques i Omar anava a entrar per Tete però amb l’expulsió de Fali he hagut de canviar”.

Uche: “Està a molt bon nivell, entrenant bé. Estic content dels últims partits que està fent, està molt integrat al grup. Si segueix en aquesta línia serà un jugador important per a nosaltres”.

La lliga: “El calendari és complicat però la categoria és molt dura cada diumenge. Falten coses, és important començar bé per agafar bona dinàmica i confiança. Estaríem millor si tinguéssim algun jugador més però m’agrada com està treballant l’equip. Amb el que tindrem al primer partit de lliga anirem a per tot”.

Álex López: “Quan estic en un partit em fixo amb el meu equip no amb el rival. Després quan miro les imatges ja paro més atenció a la resta”.

El rival: “L’espanyol té un molt bon entrenador, amb una proposta molt bona. Cada any es va superant i és un equip de nivell de Primera, evidentment, m’ha agradat”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here