Alguns socis hauran de presentar-se a les oficines per canviar el seu carnet

El club ja treballa en la sectorització de la grada d’animació al Gol Nord

Al juny del 2016 el Nàstic, obligat per LaLiga com tots els clubs de futbol de Primera i Segona Divisió, va posar en marxa la nova grada d’animació al Gol Nord del Nou Estadi, una zona sense seients i destinada als aficionats més joves i sorollosos.

Aquesta zona, ocupada les dues darreres temporades per la penya Orgull Grana i, en menor mesura, per la Fúria Grana, havia d’estar separada físicament per mampares de vidre de la resta d’aficionats.

Ara, dos anys després, el club ha començat a moure fitxa i la sectorització de la grada d’animació comença a ser una realitat. De fet, el propi Nàstic ja ha començat a advertir als socis afectats d’aquesta zona que hauran de passar per les oficines del club per canviar la porta d’accés que figura als carnets de la zona de Gol Nord que toca amb la Preferent.

La principal novetat d’aquest canvi a la graderia és que hi hauran tres portes d’accés al gol de muntanya; la número 10 pels aficionats que tinguin la localitat propera a la Tribuna, la 11 pels membres de la grada d’animació i la 0 pels que s’assentin aprop de Preferent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here