El porter català seria un dels jugadors que el Nàstic voldria incorporar la temporada que ve, però hi ha més equips interessats

El Valladolid demana diners per Isaac Becerra

Si finalment Isaac Becerra arriba al Nàstic, és probable que no ho faci de franc. El Real Valladolid no vol deixar anar el porter català que segons sembla interessaria al club grana. El conjunt castellà no vol deixar lliure així com així a Becerra, ja que és un jugador amb cartell. Amb tot, el meta voldria sortir de Valladolid, car no entra als plans de l’equip que acaba de pujar a Primera Divisió.

La més que probable sortida de Dimitrievski motiva la incorporació d’un porter de garanties, i aquest podria ser Isaac Becerra. Ara bé, el Nàstic no és l’únic equip que estaria interessat en aconseguir els serveis de meta badaloní. L’Extremadura, acabat de pujar a Segona Divisió, també hauria preguntat per ell, tal com assegura El Periódico d’Extremadura.

Becerra, de 30 anys, vol ser titular allà on vagi, ja que porta tota un any a la banqueta, després que Jordi Masip li tragués la titularitat la campanya passada, És més, el badaloní només ha disputat els enfrontaments de Copa del Rei, i quatre partits amistosos amb els blanc-i-violetes.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here