El davanter va demanar rescindir el seu contracte per motius familiars

El Numancia s’indigna amb la marxa de Manu del Moral

Eduardo Rubio, vicepresident del Numancia, ha comparegut aquest dilluns al matí a la sala de premsa de Los Pajaritos per mostrar públicament la disconformitat del club vermell amb la marxa de Manu del Moral al Nàstic.

El davanter nascut a Jaén tenia contracte en vigor amb el conjunt sorià i va demanar la rescissió d’aquest al·legant motius familiars. El cas és que el Numancia va acceptar i va arribar a un acord amb el jugador per finalitzar el seu contracte.

El fet que l’andalús hagi fitxat pel Nàstic pocs dies després de concloure la seva etapa a Soria ha fet indignar al club i a l’afició vermella, que consideren una traïció el fet que Del Moral hagi abandonat el Numancia a cost zero per posteriorment fitxar pel club tarragoní.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here