El club ha fet oficial l’acord amb el jugador, que arribarà a Tarragona aquest proper dimecres

Manu del Moral reforça la davantera i es converteix en el quart fitxatge

El Nàstic ja té un nou fitxatge, el quart en el que porta d’estiu. Es tracta de Manu del Moral, jugador que arriba a cost zero després de trencar el seu contracte amb el Numancia, equip on ha estat les dues darreres temporades competint a segona divisió.

Manu del Moral té 34 anys i en l’anterior campanya va sumar un total de vuit gols i tres assistències en els 31 partits que va disputar. L’atacant arriba per reforçar la davantera grana, on de moment hi ha Barreiro i Luis Suárez i també Uche, Cuenca i Emaná, tot i que aquests tres no tenen assegurada la continuïtat amb el primer equip. En el cas de Cuenca i Emaná, el club podria estar buscant una cessió i en el cas d’Uche caldrà esperar fins a l’últim dia de mercat per veure si marxa o acaba l’any de contracte que li resta.

L’ariet té un llarg currículum en equips de Primera i Segona Divisió i per tant, a banda de gols, també aportarà molta experiència a l’equip. Dels quatre fitxatges que han arribat fins al moment, dos són joves amb molta projecció i els altres dos (Rocha i del Moral) són veterans.

Manu del Moral firmarà un contracte per una temporada fixa més una més d’opcional en funció del seu rendiment.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...