Els gallecs també han mostrat interès pel fitxatge de Tete Morente

El Lugo de Viqueira ja ha ‘pescat’ quatre jugadors a Tarragona

Tal i com ja va passar al mercat de fitxatges de la temporada 2016/17, quan molts dels futbolistes dirigits per Vicente Moreno van seguir les passes de l’entrenador valencià i el van acompanyar al Mallorca, enguany s’està produïnt una situació semblant entre el Nàstic i el Lugo.

El conjunt gallec, que ara compta amb la figura d’Emilio Viqueira com a nou director esportiu, ha fitxat de moment a tres jugadors del Nàstic i a un de la Pobla de Mafumet. Es tracta d’Alberto Varo, Jean Marie Dongou, Juan Muñiz i Rayco Rodríguez.

Aquesta llista, però, podria créixer en les properes hores. I és que el conjunt gallec estaria interessat en fer-se amb els serveis de Tete Morente. L’andalús, que ha estat en el punt de mira dels aficionats granes durant el darrer tram de la temporada passada pel seu baix rendiment, té contracte amb el club tarragoní fins el 30 de juny del 2021 i el Nàstic no pretén regalar-lo.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here