L’extrem va formar part de l’històric Nàstic de Vicente Moreno que va ascendir a Segona Divisió

Luismi Gracia, obligat a retirar-se per problemes físics

Luismi Gracia penja les botes per culpa dels problemes físics que ha patit aquesta darrera campanya, en la qual ha defensat els colors de la UE Sant Andreu al Grup V de Tercera Divisió. El club ho ha fet oficial en un comunicat en el qual assegura que han estat els metges qui l’han aconsellat deixar el futbol.

D’aquesta manera, l’extremeny s’acomiada de la seva carrera professional amb 34 primaveres.  L’afició grana sempre el recordarà com un dels herois de l’històric Nàstic de Vicente Moreno que va aconseguir l’ascens a Segona Divisió la temporada 2014-15. L’extrem va jugar 23 partits en els quals va marcar tres gols.  El retorn a la categoria de plata el va deixar sense espai a la plantilla i va fitxar per l’Alcoyano.

L’ascens amb el Nàstic no ha estat l’únic que ha aconseguit al llarg de la seva carrera. Anteriorment ho havia fet amb el Deportivo Alavés (2012-13) i el CD Lugo (2011-12) en aquell històric partit davant el Cádiz al Ramón de Carranza.

Luismi Gracia va sorgir de la pedrera del RCD Espanyol, amb el qual va debutar a Primera Divisió. Després va passar per la UE Lleida, el Real Murcia, l’Albacete i el Cacereño abans d’aterrar a l’Anxo Carro. L’extrem també ha defensat la samarreta del difunt Huracán de Valencia, el pas previ a la seva arribada a Tarragona.

Tot i penjar les botes, Luismi continuarà lligat al futbol. L’estima del vestidor i l’afició de la UE Sant Andreu han fet que l’entitat hagi decidit incorporar-lo a la seva estructura esportiva. Per tant, enguany tindrà el repte d’assolir el quart ascens de la seva carrera en un equip que cerca tornar a la Segona Divisió B.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Aprofitar les baixes

El Málaga CF trepitjarà la gespa del Nou Estadi (diumenge, 16:00 hores) buscant d’endur-se els tres punts davant un Gimnàstic de Tarragona immers en...

L’Extremadura suma els 3 punts del partit contra el Reus i posa terra de per mig amb el Nàstic

La jornada 31 de Segona Divisió havia d'enfrontar a Extremadura i Reus a l'estadi Francisco de la Hera. Degut a l'expulsió del conjunt del...
video

Enrique Martín: “El campionat es va acabant i les oportunitats també”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Málaga al...

Màxima igualtat en els enfrontaments contra el Málaga

Nàstic i Málaga s'enfrontaran aquest proper diumenge al Nou Estadi a partir de les 16h de la tarda. El precedent històric entre els dos equips...

César Arzo serà candidat al Congrés dels Diputats per Ciutadans

L'ex defensa grana César Arzo canvia el futbol per la política. Amb 33 anys, el que va ser central del conjunt tarragoní durant les...