Alberto García, nova incorporació

La Pobla de Mafumet ha anunciat la incorporació d’Alberto García (1998) per la propera temporada. El mitjapunta arriba cedit pel Málaga CF. García ha jugat aquest curs al Sant Andreu a Tercera Divisió, també cedit.

Amb el conjunt quadribarrat, el jugador de 19 anys ha disputat 12 partits com a titular i ha participat en 27 partits, anotant tres gols, en el seu primer any com a sènior.

Després de passar pel juvenil santandreuenc, i arribant a debutar a Tercera la temporada 2015/16, jugant quatre partits i anotant dos gols, Garcia va provar sort a Andalusia. Amb el conjunt malagueny va militar al juvenil A, amb qui es va proclamar campió de Divisió d’Honor. L’estiu passat va tornar a l’equip barceloní, però aquest cop en forma de cessió.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here