El retorn del georgià es complicaria per factors econòmics, ja que el conjunt andalús no vol 'regalar' el centrecampista

El Sevilla vol fer caixa amb Aburjania

Sigui quin sigui el futur de Giorgi Aburjania, i en el cas que la direcció esportiva del Nàstic o de qualsevol altre club estigui interessat a aconseguir els seus serveis, tot indica que caldrà ‘afluixar la mosca’ per fitxar el migcampista georgià.

El descens de categoria del Sevilla Atlético no facilitarà la sortida de cap jugador del filial sevillista, i menys encara la d’un futbolista pel qual el conjunt andalús va haver de pagar un traspàs al Nàstic. Segons ha pogut saber Nastic.cat, Aburjania veuria amb bons ulls un retorn a Tarragona i hauria desmentit el suposat interès d’un equip xipriota publicat per un mitjà del país. Per altra banda, equips potents de Segona Divisió estarien interessats en Abu.

Sigui com sigui, la situació del georgià s’aclarirà a partir de diumenge, quan el jugador torni a Sevilla. Tot i la curta estada a Tarragona (mitja volta de la temporada 2015/2016 en la qual va disputar setze partits i va marcar dos gols), Abu va causar una bona impressió a l’afició grana, i ja al mercat d’hivern de la temporada passada el seu nom es va sondejar per reforçar l’equip.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here