El tècnic tarragoní és l’escollit per reemplaçar Manel Cazorla i mantenir l’equip a la màxima categoria

Daniel Vidal agafa les regnes del Juvenil A de Divisió d’Honor

La coordinació del futbol base, encapçalada per Jordi Guillén, ha decidit que Daniel Vidal sigui el pròxim entrenador del Juvenil A de Divisió d’Honor després que Manel Cazorla hagi deixat el club per emprendre una nova aventura.

D’aquesta manera, Vidal fa el salt al primer equip juvenil, un moviment lògic i natural perquè ha estat el primer entrenador del Juvenil B les dues últimes temporades i mitja, al qual ha mantingut a la Lliga Nacional.

Enguany, però, amb un patiment similar al que ens té acostumats el primer equip. L’equip arribava a l’última jornada en places de descens i estava obligat a guanyar i a esperar una ensopegada de la UE Sants. Finalment, els grana van vèncer el Josep Maria Gené (3-0) mentre que el conjunt barceloní va empatar (1-1) al camp d’un Europa que la temporada vinent jugarà a Divisió d’Honor.

El nou entrenador del Juvenil A és un home de la casa que amb molts anys a l’entitat tarragonina, primer com a jugador i després com a entrenador. Finalment, el curs 2015-16 li va arribar l’oportunitat de dirigir el Cadet A, amb el qual va aconseguir una espectacular cinquena posició i salvar la categoria quan encara quedaven onze jornades pel final del campionat. A més, aquell equip també va fer història en proclamar-se campió de la categoria cadet del MIC derrotant l’Espanyol en la gran final amb una actuació memorable de Guillem Martínez.

El Cadet A campió del MIC 2016. Foto: MIC.

El gruix d’aquell equip serà el que formarà el Juvenil A 2018-19. Per tant, no hi ha millor entrenador que Daniel Vidal perquè la generació campiona del MIC torni a fer història a la màxima categoria juvenil. L’equip començarà la pretemporada el pròxim dimarts 16 de juliol per preparar una temporada il·lusionant.

1 COMENTARI

  1. Primer, la coordinació tècnica del juvenil A no és cosa del Jordi Guillen si no de David Comamala, també responsable de la Pobla. Segon, del campió del MIC queda ben poca cosa al juvenil A 2018-19, quatre o cinc jugadors només i un parell no tenen assegurada la seva continuïtat. Tercer, la temporada serà il·lusionant per alguns però no per a tots, tal com s’estan fent les coses que surti bé serà un miracle. El mateix miracle que va ser salvar el juvenil B del descens gràcies a l’aportació de dos jugadors que havien fet la temporada amb l’A (un tercer va tenir un paper testimonial). Quart, l’elecció de l’entrenador li han fet pujar els fums més del que ja els tenia i ara va caminant per les instal·lacions del club com si fos Guardiola o Mourinho, a qual cosa presagia una temporada dura. I ja no dic més que al final se sabrà com obtinc la informació.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here