El central va arribar la temporada passada i a l’hivern va anar cedit al Betis B

El Nàstic prescindeix de Carlos Blanco

Carlos Blanco ja no forma part del club grana. El conjunt tarragoní i el jugador han acordat rescindir el contracte i deixar al jove central lliure per poder buscar un nou equip. Carlos Blanco va arribar l’estiu passat procedent de la Juventus com un jove amb molt futur però al Nàstic no ha disposat de gaires oportunitats.

A falta de minuts, el club grana va decidir cedir-lo a l’hivern al Betis B, a Segona Divisió B on sí que ha pogut jugar més partits, de fet ha esta titular en pràcticament tots però això no li ha servit per guanyar-se un lloc al Nàstic.

Tot i anar curts en defensa, només queden Djetei i Arzo com a centrals, el club ha decidit prescindir de Carlos Blanco i buscar al mercat un central que pugui rendir millor segons el seu criteri. Les nombroses baixes podrien obrir la porta a Pleguezuelo que ja ha manifestat en més d’una ocasió les ganes que té de tornar a Tarragona i sembla que tan sols l’elevada fitxa és el que el separa del club.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here