Dongou, entrenant-se a l'annex del Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

Dongou també marxa del Nàstic. Des del primer dia d’aquest nou Nàstic el club ja va comunicar-li al jugador que no comptaven amb ell per la propera temporada. En conseqüència, el davanter ja no es va presentar al primer entrenament del Nàstic buscant una sortida que avui s’ha fet oficial.

De la mateixa manera que Alberto Varo, Dongou jugarà a Galicia amb el Lugo, seduït per Emilio Viqueira, tal i com va arribar a Tarragona per on ha passat amb més pena que gloria. De fet, no serà un dels jugadors que trobarà a faltar l’afició tot i la seva projecció, que cada vegada té menys temps per demostrar.

A diferència de Varo, Dongou ha marxat lliure després de rescindir el contracte amb el club de mutu acord. El Nàstic haurà de seguir buscant davanters si també es confirma la marxa d’Uche, ja que tan sols comptaria amb Barreiro, Emaná, Luis Suárez i Rodrigo Cuenca, per tant, sembla que per Segona Divisió el club haurà de buscar un davanter més contrastat que els tres darrers joves.

avatar