Foto: Gimnàstic de Tarragona

En els darrers dies d’estiu ha trascendit amb força el possible interès del Las Palmas per Maikel Mesa, futbolista tinerfeny i que podria tenir avançades les negociacions amb l’equip canari.

Aquest dimecres, en el primer dia d’entrenaments, Maikel Mesa ha penjat al seu compte d’Instagram una fotografia en la que se’l pot veure realitzant exercicis físics amb la nova indumentària d’escalfament, de color groc llampant.

Foto: Instagram

Dos dels comentaris que es podien llegir en aquesta publicació pertanyien als comptes de Manu Barreiro i Tete Morente. El gallec ha afegit un missatge en el que es podia llegir “Et queda bé el groc”. En la mateixa línia, Tete Morente ha afegit “Que bé et queda aquest color de samarreta, no?”.

Foto: Instagram

El fet que el conjunt que segueix les passes de Maikel Mesa vesteixi aquest mateix color podria fer pensar en una ficada de pota per part dels dos futbolistes, que podrien saber que el futur de Mesa està lluny del Nou Estadi i cada cop més aprop de Gran Canaria.

Tant és així que els dos jugadors granes han eliminat els comentaris pocs minuts després.

avatar