Els dos exgrana s’incorporen a dos equips dels equips que tenen l’objectiu de lluitar per l’ascens a Segona Divisió

Marc Martínez i Ramón Verdú, reforços de luxe pel Lleida i el Castellón

Marc Martínez i Ramón Verdú es retrobaran en la temporada 2018-19. No ho faran en el mateix equip, però sí que ho faran en la mateixa categoria i en el mateix grup. El primer ha tornat al Lleida Esportiu, mentre que el segon és un dels primers reforços de l’històric Castelló, que enguany ha aconseguit l’anhelat ascens a Segona B.

El migcampista barceloní, amb 32 primaveres a les seves cames, torna a la capital lleidatana dues temporades després del seu comiat i posterior fitxatge per la UE Llagostera. Tot i que  ser un jugador clau per Oriol Alsina, el seu pas pel conjunt gironí va ser efímer. Com també la seva estança al CE Sabadell, on ha jugat la darrera temporada disputant 29 partits.

Per la seva part, Ramón Verdú aterra a Castalia per aportar l’experiència que acrediten els seus 34 anys a un equip històric del futbol estatal però que enguany serà un dels nouvinguts a la categoria després de set temporades a Tercera Divisió.

El lateral valencià ha jugat la darrera campanya a la categoria de bronze amb l’Ontinyent. Anteriorment havia militat al CE Sabadell, el Pontevedra CF i el Marbella FC, al qual va arribar el gener del 2015 després de desvincular-se del Nàstic. En els tres equips ha estat un jugador important, jugant un total de 116 partits. Casualment, ha marcat un únic gol cada temporada.

Enguany, els dos exgrana seran rivals sobre la gespa quan tots dos equips s’enfrontin al Camp d’Esports i a Castalia, però presumiblement també ho seran al llarg de la temporada perquè tant el conjunt de la Terra Ferma com el Castellón tenen l’objectiu de classificar-se per a la promoció d’ascens a Segona A.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...