La parròquia grana s'indigna amb la manera com el barceloní ha gestionat el seu fitxatge

Tejera reconeix que les negociacions amb l’Oviedo es van produir fa un any

L’exmigcampista del Nàstic Sergio Tejera va ser presentat aquest passat dimarts com a nou jugador de l’Oviedo.

El barceloní, que no va acceptar l’oferta de renovació que el club tarragoní li va fer durant la temporada passada, va reconéixer en la roda de premsa de la seva presentació que les negociacions amb el conjunt asturià es van començar a produir fa més d’un any, quan encara li restava un any de contracte amb el conjunt grana.

Aquestes declaracions no han agradat a la majoria d’aficionats del Nàstic, que l’han acusat de “passejar-se pel camp” durant tota la temporada anterior per acabar marxant sense deixar un sol euro a les arques del club presidit per Josep Maria Andreu.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here