El mercat estiuenc està destacant per la gran quantitat de baixes quan no fa ni un mes que s’ha acabat la competició

Qui queda al Nàstic?

Que cada estiu hi hagi molts moviments a can Nàstic no és cap novetat però que, quan encara no fa ni un mes que s’hagi acabat la competició, ja siguin deu els jugadors que han abandonat el club si que es notori.

Baixes confirmades

Perales: el tercer porter del Nàstic ha abandonat la disciplina grana després de finalitzar el seu contracte amb el primer equip on tan sols ha disputat dos partits a Segona Divisió.

Xavi Molina: La baixa del capità grana potser ha estat la més sorprenent. El de la canonja ha abandonat el club tarragoní després de cinc temporades per posar rumb al KAS Eupen de Bèlgica.

Pleguezuelo: El jove central de l’Arsenal ha tornat a Londres després de finalitzar el període de cessió tot i que des del club tarragoní treballaran per intentar que torni a vestir l’elàstica grana la propera temporada. El principal inconvenient és l’elevada fitxa que, hores d’ara, el club tarragoní no es pot permetre pagar.

Gaztañaga: Jon Gaztañaga és un altre dels jugadors que ha sortit del Nàstic. El migcampista va arribar l’estiu passat firmant un contracte per un any més dos opcionals. El basc tan sols ha participat en 28 partits i el seu baix rendiment han fet que el club no compti amb ell.

Matilla: El migcampista va arribar al mercat d’hivern per ajudar al Nàstic a assolir l’objectiu de la permanència. El jugador ha anat en una trajectòria clarament ascendent però tot i el seu bon final de temporada el club ha decidit no renovar el seu contracte.

Sergio Tejera: La marxa del barceloní era un secret a veus. El club va posar sobre la taula la seva renovació però el jugador va deixar clar des d’un principi que no firmaria res fins que acabés la temporada. Un cop acabada, ha estudiat totes les ofertes que li han arribat i, finalment, s’ha decantat per marxar al Real Oviedo on hi ha antics companys com Mossa i David Rocha.

Muñiz: L’asturià va arribar al gener del 2016 al Nàstic però mai ha aconseguit ser el jugador que tothom esperava, una peça clau al mig del camp tarragoní portant el pes del joc. Molt lluny de les seves expectatives, Juan Muñiz es va acomiadar del club i l’afició per les xarxes socials i ara ja no apareix a la pàgina web del club.

Álvaro Vázquez: El davanter cedit per l’Espanyol ha tornat al seu equip després de finalitzar el període de cessió.

Possibles baixes

Tot indica que els següents en abandonar el club tarragoní seran Jean Luc, que acaba contracte el pròxim 30 de juny i no sembla que ni club ni jugador vulguin renovar; Suzuki, el central japonès també acaba contracte aquest mes i, tot i que en aquest cas no hi ha res clar, tot sembla indicar que també acabarà deixant l’entitat grana.

En un altre capítol trobem els jugadors del Nàstic que tenen contracte però amb ofertes suculentes al darrere. És el cas de Dimitrievski, diversos equips de Primera Divisió i alguns de Segona s’han interessat per fer-se amb els serveis del porter macedoni i, tot i que ell ha afirmat que no li importaria quedar-se al Nàstic amb un projecte ambiciós, és molt probable que acabi marxant a un equip de Primera Divisió.

Un altre cas és el de Javi Jiménez. El jove lateral esquerra va arribar aquest estiu al Nàstic, procedent del Màlaga B però amb una clàusula que permet que el primer equip del Màlaga el pugui recuperar pagant una petita quantia de diners. El descens de l’equip andalús i la bona temporada de Javi Jiménez apunta a que el lateral posarà rumb al seu club d’origen.

Un altre que abandonarà el club és Maikel Mesa. L’Espanyol i Las Palmas ja han preguntat pels serveis del canari i tot indica que Mesa no estarà a Tarragona la propera temporada.

En els davanters també està en l’aire la continuïtat d’Uche. Tal i com va passar en l’anterior mercat d’estiu, el nigerià sembla que té ofertes de la lliga xinesa i podria ser que posés rumb a Asia.

El cas Fali. Segons informava el Diari Més aquesta setmana, l’entorn del migcampista de València afirma que el jugador acaba contracte aquest mes i el seu representant l’està oferint a diversos clubs de Segona Divisió, però des del club asseguren que el jugador té contracte amb el club fins al 2020. Sense dubte, la seva marxa seria de les que més mal faria a l’afició tarragonina que ha vist com Fali és dels que més intensitat posa sobre el terreny de joc i equilibra l’equip.

Jugadors amb contracte

Per tant, a dia d’avui i de manera quasi segura els jugadors que segueixen al Nàstic són (queden suprimits d’aquesta classificació els jugadors amb contracte que tenen un peu i mig fora de l’equip):

Porters: Barragán i Varo, que torna de la cessió de dos anys al Barça B.

Defenses: Kakabadze; Djetei; Arzo; Carlos Blanco, que torna de la cessió al Betis B; Abraham i Carrión, que va arribar la temporada passada però va marxar cedit al Linense.

Migcampistes: Javi Márquez; Fali; Carlos García, que torna després de les cessions al Logroñés i Jumilla; Sandro Toscano, que torna a Tarragona després de jugar cedit al Melilla; Maloku, que després de dos anys cedit a l’AEK Larnaca torna a Tarragona; Tete, Dumitru i Omar Perdomo.

Davanters: Barreiro i Dongou són els únics davanters que quedaran al Nàstic en cas que Uche marxi a Xina.

Per tant, el nou director esportiu Arnal Llibert té molta feina i haurà de començar a moure’s per portar uns jugadors que facin oblidar les marxes importants com la de Molina o Tejera.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...