L’1×1 final de la temporada 2017/18 (2ª part)

Aquestes són les valoracions finals obtingudes per tots els jugadors que han participat aquesta temporada defensant el mig del camp grana.

Jon Gaztañaga (4): Gris. El migcampista basc no ha gaudit d’una bona temporada. Els seus errors en la passada li han fet perdre el lloc a les convocatòries. Sovint criticat per la grada per les seves actuacions, no continuarà a la disciplina grana.

Javier Matilla (6): Renascut. Temporada atípica la de l’exjugador de l’Elche, que ha vist com el seu protagonisme va minvar fins a desaparèixer de les convocatòries. Només durant els darrers partits del campionat ha tornat a entrar a l’equip deixant bones actuacions. No continuarà la propera temporada.

Javi Márquez (5): Fos. El seu estat de forma és molt millorable. Té espurnes de qualitat que fan que la parròquia grana s’il·lusioni. Ha de donar un pas endavant la temporada vinent.

Maikel Mesa (5): Descendent. L’excel·lent primer tram de campionat del canari ha anat acompanyat d’una decepcionant segona volta. El seu rendiment i la seva incidència en el joc tarragoní han minvat considerablement. Amb ofertes d’equips de major entitat, amb total seguretat abandonarà la disciplina aquest estiu.

Sergio Tejera (5): Desafortunat. Les lesions no li han permès brillar amb la intensitat que s’espera d’ell. De totes maneres, les seves actuacions no han complert les expectatives.

Fali Jiménez (9): Líder. El retorn del líder va obrir múltiples possibilitats sobre el terreny de joc. El seu coratge i la seva entrega han comprat a una afició que se l’estima.

Juan Muñiz (3): Desmotivat. L’etapa del jugador asturià a Tarragona ha finalitzat. El “10” grana posseeix una esquerra d’or però no ha demostrat la seva vàlua. La manca de regularitat sobre el terreny de joc han precipitat el seu adéu a Tarragona.

Eddy Silvestre (3): Invisible. Va arribar i abandonar el club de la mateixa manera: sense fer soroll. Va comptar amb minuts durant l’inici del campionat però poc a poc acabà perdent la confiança dels entrenadors fins arribar a ser traspassat durant el mercat d’hivern.

Wilfried Zahibo (4): Incert. Semblava que aquesta temporada seria la de consagració a la plantilla del migcampista francès, però acabà posant rumb a la MLS nord-americana. Jugador de bona projecció que potser hauria d’haver romàs al club.

Roger Brugué “Brugui” (6): Oportunista. El jugador de la Pobla ha aprofitat les ocasions que ha viscut vestint la samarreta grana. Mostra bons moviments i ganes de triomfar.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Fins aviat!

Després de gairebé tres temporades informant de manera continuada sobre el Nàstic, us comuniquem que hem pres la decisió d'aparcar aquest projecte de manera...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...

Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat....

A qui aproves i a qui suspens del Granada-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes del Granada-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Thiouné arriba a temps pel Granada

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada...