Signa per l'Oviedo per dues temporades amb opció a una tercera

Tejera s’acomiada de la parròquia grana: “He estat un privilegiat de pertànyer a aquest club”

Sergio Tejera, nou fitxatge de l’Oviedo per la propera temporada, s’ha dirigit a tots els aficionats i socis granes en una carta que el club ha publicat al seu portal web.

El migcampista de Barcelona abandona el Nàstic després de tres temporades i ha volgut dir adéu a l’afició amb el següent missatge:

“Finalitza la meva etapa al Nàstic de Tarragona i no amagaré que se’m fa molt díficil escriure aquestes línies. Els comiats sempre són amargs, però més encara quan deixes enrere a uns companys d’equip enormes, una afició de primera i un club que és una gran família.

Em dol saber que no tornaré a trepitjar la gespa del Nou Estadi per defensar la samarreta grana, m’entristeix imaginar que no tornaré a cridar amb vosaltres i que no podrem celebrar més èxits junts. Però la vida són cicles que hi ha cops que cal saber posar fi a un d’ells per més que dolgui.
Vaig arribar a Tarragona ple d’il·lusió i amb la responsabilitat de defensar la samarreta d’un club històric al futbol espanyol. Després de tres temporades, la primera fregant un ascens a Primera Divisió i les dues posteriors aconseguint la permanència, marxo amb la sensació d’haver estat un privilegiat de pertànyer a aquest club i amb la satisfacció d’haver-ho deixat tot fins l’últim minut per aquest escut i per aquesta ciutat.

Vull agraïr tot el que m’han ensenyat els entrenadors que he tingut, de cadascun d’ells he après infinites coses però, sobretot, a mai donar-me per vençut per difícil que sigui la meta. Vull agraïr el suport de tots els nastiquers, una afició que mai deixa de creure i que en els moments difícils sempre ens ha ajudat a aconseguir els objectius. Tots vosaltres feu possible que el Nàstic sigui una gran família, de la qual em sento orgullós d’haver-ne pogut formar part.

Per últim, vull dir adéu als meus companys de vestidor. Amb ells he compartit moments d’immensa felicitat i, malgrat que hem passat per etapes complicades, sempre hem estat capaços de treure-ho endavant. Sou molt grans. També vull tenir un reconeixement públic a la resta de persones meravelloses que formen el cor d’aquest club: staff tècnic, fisioterapeutes, utillers, la resta de treballadors que ens fan a tots el dia a dia més fàcil i en especial a la gran família que formen la gent del bar de l’estadi que m’han aguantat i cuidat tant bé durant aquests tres anys. GRÀCIES.

Tarragona sempre serà la meva segona casa, un lloc especial per a mi, no només pel futbol sinó per la seva gent i perquè em van acollir amb els braços oberts des del primer dia.

Gràcies per tot”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here