El porter abandona el filial grana

Perales deixa La Pobla

Jose Perales no continuarà al Gimnàstic de Tarragona la temporada que ve. D’aquesta manera, el filial grana perd un dels seus puntals. En un comunicat, el club va anunciar ahir a la tarda les baixes de Matilla, Gaztañaga, a més del porter balear, que finalitzen els seus contractes de vinculació amb l’entitat de Tarragona.

Perales ha jugat les dues darreres temporades a la Pobla de Mafumet. Enguany ha estat un dels menys golejats del grup 5 de Tercera Divisió, i ha estat clau per mantenir el seu equip amb opcions de play-off fins la darrera jornada. Aquest curs ha disputat 30 partits i ha vist 3 targetes grogues.

A més, el porter, que ha estat tot el curs en dinàmica de primer equip, va debutar sota les ordres de Lluís Carreras a Segona Divisió el 2 de setembre al Nou Estadi. El mallorquí va jugar en la derrota per 0-4 davant l’Sporting de Gijón. També va disputar 25 minuts al camp del Tenerife en la jornada 8 (7 d’octubre del 2017), substituint Bernabé Barragan (2-0).

Perales, a través d’un comunicat difós pels seus perfils de les xarxes socials, es va voler acomiadar del club i dels seus companys.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here