Jose Perales no continuarà al Gimnàstic de Tarragona la temporada que ve. D’aquesta manera, el filial grana perd un dels seus puntals. En un comunicat, el club va anunciar ahir a la tarda les baixes de Matilla, Gaztañaga, a més del porter balear, que finalitzen els seus contractes de vinculació amb l’entitat de Tarragona.

Perales ha jugat les dues darreres temporades a la Pobla de Mafumet. Enguany ha estat un dels menys golejats del grup 5 de Tercera Divisió, i ha estat clau per mantenir el seu equip amb opcions de play-off fins la darrera jornada. Aquest curs ha disputat 30 partits i ha vist 3 targetes grogues.

A més, el porter, que ha estat tot el curs en dinàmica de primer equip, va debutar sota les ordres de Lluís Carreras a Segona Divisió el 2 de setembre al Nou Estadi. El mallorquí va jugar en la derrota per 0-4 davant l’Sporting de Gijón. També va disputar 25 minuts al camp del Tenerife en la jornada 8 (7 d’octubre del 2017), substituint Bernabé Barragan (2-0).

Perales, a través d’un comunicat difós pels seus perfils de les xarxes socials, es va voler acomiadar del club i dels seus companys.

avatar