Jordi Guillén, nou director del futbol base

El Nàstic de Tarragona ha obert una nova etapa d’il·lusió i futur. La renovació de José Antonio Gordillo com a màxim responsable de la banqueta i l’arribada d’Arnal Llibert per ocupar el càrrec de director esportiu han servit per posar la primera pedra del nou projecte. Aquesta nova etapa, però, també compta amb canvis de gran rellevància al Futbol Base.  Jordi Guillén, assumirà la direcció de la pedrera grana després que José Luis Deus hagi marxat al CD Lugo per convertir-se en coordinador de les categories inferiors.

Guillén havia estat fins ara l’adjunt de Deus en les quatre últimes temporades. La seva experiència dins de l’entitat i en el futbol formatiu ha estat clau perquè el club l’hagi escollit per encapçalar la direcció de la pedrera, una tasca importantíssima per promocionar els jugadors amb més projecció de futur.

La més que probable sortida de Promosport permetrà que el club torni a assumir les regnes de la vessant esportiva. D’aquesta manera, els jugadors que surtin de la pedrera tindran més possibilitats d’arribar a la Pobla de Mafumet i quedar-se a un pas del primer equip, doncs en els darrers temps han estat molts els jugadors que han arribat d’arreu del territori estatal amb el vistiplau del fins ara director esportiu, Emilio Viqueira.

Pel que fa als resultats, la feina de José Luis Deus ha estat francament bona. Els equips espassa de cada categoria han estat capaços de consolidar-se en la divisió més alta de cada categoria. En aquest sentit cal destacar la continuïtat del Juvenil A i el Juvenil B a la Divisió d’Honor i la Lliga Nacional respectivament. Per la seva part, el Cadet i l’Infantil també s’han mantingut a la Divisió d’Honor i seguiran competint amb els millors equips de Catalunya.

Per tant, Guillén tindrà dues tasques rellevants un cop s’acabi d’instal·lar en el seu nou càrrec. Una és la d’assegurar que els futbolistes que surtin del Juvenil puguin arribar a la Pobla i, en conseqüència, al primer equip. L’altre, mantenir o millorar els resultats de cada categoria.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here