Se sumen a les baixes de Xavi Molina i Tejera i els cedits Pleguezuelo i Álvaro Vázquez

Gaztañaga, Matilla i Perales tampoc seguiran a Tarragona

Continuen les baixes al conjunt grana. El Nàstic segueix ampliant el capítol de sortides i aquest dimecres va comunicar, mitjançant un escrit a la seva pàgina web, que Gaztañaga, Matilla i Perales no continuaran defensant la samarreta tarragonina al haver finalitzat els seus respectius contractes.

Aquests tres futbolistes se sumen a les baixes de Sergio Tejera, fitxat per l’Oviedo, i de Xavi Molina, que marxa al KAS Eupen belga.

Jon Gaztañaga, que va arribar a Tarragona a principi de temporada, ha disputat 27 partits amb la samarreta del Nàstic, 24 d’ells saltant com a titular. El rendiment del basc ha estat sovint qüestionat.

Pel que fa a Javier Matilla, el jugador format a les categories inferiors de l’Albacete i el Villarreal va arribar al mercat d’hivern i ha disputat un total de 10 partits, sumant 563 minuts.

En el cas de José Perales, el de Palma ha anat alternant la defensa de la porteria de La Pobla de Mafumet i del primer equip. Ha disputat un total de 69 partits amb el filial grana i 2 amb el primer equip.

Amb aquestes tres ja són un total de set les baixes del Nàstic en aquest mercat d’estiu.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here