El barceloní posarà punt i final a la seva etapa a Tarragona

Tejera, molt aprop de signar per l’Oviedo

Un altre dels futbolistes que sembla que no continuarà vestint de grana la temporada vinent és Sergio Tejera. El migcampista barceloní, a qui ja se li va oferir la renovació al mes de març, tindria molt avançat un acord amb l’Oviedo per signar pel club asturià.

Segons apunten diversos mitjans, Tejera està a l’espera de passar la revisió mèdica per tancar l’acord amb el conjunt blau, que ha avançat a equips que també estaven interessats en el fitxatge del ’23’ com el Mallorca o el Tenerife.

D’aquesta manera es posarà fi a l’etapa del migcampista al Nàstic, on hi ha militat tres temporades i ha aconseguit anotar set gols.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here