És l’hora del canvi

Segon any consecutiu salvant-nos en la última jornada. Segon any consecutiu fitxant un nou entrenador a falta de tres jornades i aconseguint un 9 de 9. Segon any consecutiu veient una afició contenta després d’una temporada vergonyosa del seu equip.

No em vull posar pessimista, però hem de ser conscients de que per molt que al final haguem aconseguit salvar la categoria la temporada del Nàstic ha sigut desastrosa. Òbviament calia estar al costat dels jugadors més que mai en aquests últims partits de lliga però, per exemple, el fet de saltar al camp el dia del Rayo em va semblar excessiu. Un aplaudiment per l’esforç dels últims partits i cap a casa, a reflexionar sobre la temporada des del primer partit fins l’últim i adonar-se de lo malament que ho han fet.

Ara, per part del Nàstic, toca fer un canvi dràstic. De moment sabem que Gordillo continuarà a la banqueta del Nàstic. A vosaltres no se què us sembla però en els últims partits ha demostrat ser un tècnic molt valent a l’hora de prendre decisions durant el partit i molt motivador. Recordo haver dit això sobre Nano Rivas també, i mireu com va acabar la cosa.

El que em preocupa es que ja són dues temporades seguides jugant amb foc, i tinc la sensació que acabarem ben cuits. Em venen al cap els últims anys a Segona abans de baixar al pou de la categoria de bronze. Anys en els que vam navegar per la zona baixa de la taula fins que…patapam! Cap avall.

Per això crec seriament que un canvi és necessari. M’agradaria saber què canviar, doncs no és la meva feina i no he estudiat ni tinc la capacitat cognitiva ni l’experiència per a saber com fer-ho. Tot i així, imagino que el primer pas es fitxar jugadors que a més de ser bons, puguin entendre’s dins el terreny de joc, un bloc compacte amb un estil de joc propi, dissenyat pel propi Gordillo. Per això però, cal que sigui ell el que decidexi a qui fitxar.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...