És l’hora del canvi

Segon any consecutiu salvant-nos en la última jornada. Segon any consecutiu fitxant un nou entrenador a falta de tres jornades i aconseguint un 9 de 9. Segon any consecutiu veient una afició contenta després d’una temporada vergonyosa del seu equip.

No em vull posar pessimista, però hem de ser conscients de que per molt que al final haguem aconseguit salvar la categoria la temporada del Nàstic ha sigut desastrosa. Òbviament calia estar al costat dels jugadors més que mai en aquests últims partits de lliga però, per exemple, el fet de saltar al camp el dia del Rayo em va semblar excessiu. Un aplaudiment per l’esforç dels últims partits i cap a casa, a reflexionar sobre la temporada des del primer partit fins l’últim i adonar-se de lo malament que ho han fet.

Ara, per part del Nàstic, toca fer un canvi dràstic. De moment sabem que Gordillo continuarà a la banqueta del Nàstic. A vosaltres no se què us sembla però en els últims partits ha demostrat ser un tècnic molt valent a l’hora de prendre decisions durant el partit i molt motivador. Recordo haver dit això sobre Nano Rivas també, i mireu com va acabar la cosa.

El que em preocupa es que ja són dues temporades seguides jugant amb foc, i tinc la sensació que acabarem ben cuits. Em venen al cap els últims anys a Segona abans de baixar al pou de la categoria de bronze. Anys en els que vam navegar per la zona baixa de la taula fins que…patapam! Cap avall.

Per això crec seriament que un canvi és necessari. M’agradaria saber què canviar, doncs no és la meva feina i no he estudiat ni tinc la capacitat cognitiva ni l’experiència per a saber com fer-ho. Tot i així, imagino que el primer pas es fitxar jugadors que a més de ser bons, puguin entendre’s dins el terreny de joc, un bloc compacte amb un estil de joc propi, dissenyat pel propi Gordillo. Per això però, cal que sigui ell el que decidexi a qui fitxar.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here