Reflexions de final de temporada

La temporada ja ha finalitzat. Amb l’objectiu ja complert, l’afició grana comença a fer càbales i apostes sobre la confecció de la plantilla per la temporada vinent. La destitució d’Emilio Viqueira genera dubtes i temors en aquest aspecte. Malgrat no haver encertat en els darrers temps, l’habilitat del gallec per trobar bons jugadors queda fora de tot dubte. Els resultats manen però, i els mals registres de l’equip van fer necessari el seu acomiadament.

José Antonio Gordillo va ocupar la banqueta en detriment de Nano Rivas i l’equació es simplificà: tres victòries en tres partits permeteren als tarragonins assolir una permanència vital pels seus interessos.

Múltiples jugadors acaben contracte el 30 de juny del present i amb total certesa no continuaran la propera temporada. El primer de tots és Juan Muñiz. L’asturià no ha complert les expectatives generades pel seu fitxatge i de fet ja s’ha acomiadat de la ciutat a través de les xarxes socials. Sergio Tejera i Jean Luc seran els pròxims en abandonar la nau grana.

D’altres faran les maletes per buscar un equip amb més ambició. Maikel Mesa, Otar Kakabadze i Stole Dimitrievski marxaran desmontant d’aquesta manera la columna vertebral de l’equip.

Aquest fet caurà com una gerra d’aigua freda a la directiva grana i, sobretot, als seus aficionats. El Nàstic s’ha convertit en un club de pas, una humil entitat que és l’última en emportar-se el tall d’un pastís on cada cop queden menys porcions per escollir. L’oferta grana no és atractiva, no ens enganyem. Els darrers resultats globals i el poc múscul financer disponible no ajuden.

Jo, com molts altres, m’he cansat d’aprendre’m quinze noms cada estiu. Només vull una mica d’estabilitat, dos o tres anys on el gruix de l’equip sigui el mateix. Potser hauríem d’arriscar, apostar fermament per un projecte que torni a representar la ciutat. Amb Gordillo tenim l’oportunitat de fer-ho. Tindrà l’entitat la paciència suficient per acceptar-ho?

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here