Tres punts són l’únic argument vàlid pel conjunt grana, que porta cinc partits sense veure porteria rival

Sense excuses

Sense Nano Rivas i Emilio Viqueira el Gimnàstic de Tarragona afrontarà dissabte a partir de les 16:00 hores un partit que els pot fer tornar novament als llocs de descens. 

Pocs precedents

Aquest encontre té un únic precedent, i fou aquesta mateixa temporada a l’estadi Reino de León, en una jornada on els granes van caure derrotats per dos gols a zero. De produir-se victòria tarragonina, els granes avançarien als seus rivals a la taula, submergint-los profundament en la lluita per evitar el descens.

Per assolir qquesta fita el Nàstic comptarà amb un gran seguiment, i és que l’entitat presidida per Josep Maria Andreu ha obsequiat amb dues entrades a cada soci del club, fet que produeix que s’esperi una de les millors entrades aquesta campanya al Nou Estadi. 

Sense excuses que valguin

Cinc jornades sense anotar un gol, i només un punt dels darrers quinze són el balanç de l’equip tarragoní. El nou tècnic, José Antonio Gordillo buscarà sumar una victòria que els permeti respirar com a mínim una setmana més. César Arzo, Fali i Pol Valentín seran baixa per lesió. Qui si estarà és Álvaro Vázquez, un cop superada la sanció. L’onze inicial grana és tota una incògnita però Gordillo podria debutar alineant a Stole Dimitrievski, Otar Kakabadze, Abraham Minero, Xavi Molina, Julio Pleguezuelo, Javier Matilla, Javi Márquez, Maikel Mesa, Jean Luc Assoubre, Sergio Tejera i Álvaro Vázquez. 

La Cultural, a per totes

Els de Castilla y León arriben a Tarragona en el millor moment de la temporada. Els lleonesos, tres punts per sobre del descens segellarien pràcticament la salvació de guanyar al Nou Estadi. El tècnic Ruben de la Barrera no podrà comptar amb Ángel García per sanció, mentre que Viti i Zuiverloon arrosseguen molèsties físiques i seran dubte fins a darrera hora. La mobilitat de l’atacant Rodri Rios, amb nou gols, és el major perill d’un equip que no coneix la derrota en els últims sis partits disputats. 

D’aquesta manera la Cultural Leonesa podria sortir d’inici amb Palatsí, Isaac Carcelén, Bastos, García, González, Marcos, Ortiz, Buendía, Señé, Martínez i Rodri Rios. 

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Iñaki Vicandi Garrido del col•legi basc. Aquesta temporada ha xiulat en una ocasió al Nàstic, concretament a Albacete amb victòria grana per zero gols a un. 

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here