El Nàstic està obligat a guanyar demà contra la Cultural Leonesa si vol seguir depenent d’ell mateix per mantenir la categoria. L’encontre serà l’estrena de Gordillo com a entrenador al futbol professional i a la banqueta grana

Gordillo: “No és una final, encara quedaran dos partits més”

José Antonio Gordillo ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació, en la seva primera roda de premsa prèvia a un partit. El matx de demà contra la Cultural Leonesa serà la seva estrena com a primer entrenador. El tècnic no ha ocultat que sent alguns nervis i ha volgut deixar clares dues consignes: el partit de demà no és una final, i els jugadors estan preparats per tirar la situació endavant.

Les sensacions dels primers dies: “Les sensacions són bones, amb intensitat. Els nois han respòs molt bé i estic content com ha anat la setmana tot i que hi ha hagut pocs dies per preparar el partit”.

La petjada de Gordillo: “Hem tingut pocs dies per a preparar la idea que volem implantar però serà un equip que voldrà guanyar el partit, que voldrà ser protagonista tot i que ens enfrontarem a un rival que voldrà tenir la pilota”.

La continuïtat de sistema: “Hi haurà algun canvi però intentarem aprofitar el que ja hi havia bo”.

La primera gran oportunitat com a entrenador comença amb una final: “Primer de tot, no crec que això sigui una final, quedaran dos partits més així que passi el que passi demà, res serà definitiu. Jo estic molt tranquil, tinc clar el què vull, els entrenaments de la setmana encara m’han fet quedar més relaxat però sí que tinc papallones a l’estómac pel debut del meu equip a casa, per poder donar una alegria a l’afició”.

Content amb la resposta dels jugadors: “Si no fos cert, no ho diria. Tampoc us diria que han entrenat malament (en cas de ser així) però no us mentiria. La realitat és que tenim bons jugadors, hem intentat convèncer als nois que són jugadors bons per la categoria, que tenen experiència i que ho han fet bé”.

Com està el vestuari, comiat de Viqueria: “No sé si influirà en aquests partits. Jo tinc bona relació amb Emilio, és un home que ha fet una bona feina aquí, la majoria dels jugadors els ha portat ell i estan molt agraïts i molts d’ells han plorat per aquest motiu. A partir d’aquí, ells són professionals segur que ja s’han trobat aquesta situació altres vegades i els hi tornarà a passar. Emilio va ser molt honest, els va demanar que fessin un esforç per salvar la categoria i jo crec que els jugadors s’hi deixaran l’ànima perquè Emilio estigui content”.

Hi ha compromís?: “L’estat d’ànim es fonamental per aquests partits, el mental també és important, que ells es creguin que l’objectiu de la permanència és més que factible i a mi em té molt content la resposta d’ells en cada entrenament.”

Ha costat aixecar la moral dels jugadors?: “Potser una mica el primer dia a l’escalfament, però a partir d’aquí han entrenat bé i la resposta ha estat molt bona. He anat parlant amb la majoria d’ells, encara em queda parlar amb algun d’ells, però la resposta ha estat molt bona”.

Revertir l’estat anímic dels jugadors: “És el que hem estat intentant durant aquesta setmana, fer-los veure que són bons jugadors, que han competit bé i que han guanyat en camps difícils aquesta temporada i que estan més que capacitats per guanyar a qualsevol guanyar. Jo crec que la resposta ha estat bona”.

Què ha après al Levante: “Paco López és un gran entrenador i encaixa amb la meva manera d’entendre el futbol igual que amb Pepe Mel i molts altres. És veritat que és la meva primera oportunitat en una banqueta de futbol professional però he entrenat molt amb altres companys, he estat de director esportiu”.

Com guanyar: “La Cultural té un model implantat des de l’any passat, amb el mateix entrenador i que en el darrer tram de la lliga ha tret bons resultats i que intentar tenir el control del partit i pot ser que en el partit de demà el tinguin en algunes fases del partit”.

L’entrenador rival es queixa de les decisions arbitrals: “Jo no posaré cap tipus de pressió a l’àrbitre. Jo entenc que en una lliga, i més de 42 equips, possiblement en algun partit perdis punts i l’àrbitre s’equivoqui i en d’altres guanyis punts també amb aquesta errada del col·legiat. Al final la papereta de l’àrbitre és molt difícil i jo no hi entraré. Ells venen a fer-ho de la millor manera possible perquè també es juguen mantenir-se a la categoria”.

Té l’onze clar: “Sí, tinc el possible onze al cap”.

Concentració de l’equip: “L’equip es concentrarà perquè juguem a les quatre de la tarda i els horaris del dinar em preocupen una mica. Si juguéssim a les sis o set la concentració segurament seria just abans del partit. No sóc partidari de concentracions llargues però en aquest cas entenc que ho hem de fer perquè el cos tècnic m’ajudarà a estar a prop d’ells, podré parlar més amb els jugadors…”.

Les baixes: “Fali, Arzo i Pol Valentín no arriben pel partit”.

La resposta i el paper de l’afició: “És fonamental. Jo conec molt aquesta afició, nosaltres li hem de donar i a partir del que nosaltres proposem l’afició haurà de fer sentir l’alè d’ells i empènyer per què en el moment complicat que hi hagi, necessitarem que ens ajudi a seguir endavant”.

Superats els aldarulls de l’últim partit a casa: “Entenc que això ja és passat i estic convençut que la gent vindrà a animar i recolzar l’equip com ho ha fet sempre”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...