El gallec deixa el càrrec de director esportiu cinc temporades després

Viqueira es despedeix del Nàstic entre llàgrimes

Durant el migdia d’aquest dijous s’ha fet oficial la marxa d’Emilio Viqueira com a director esportiu del Nàstic. El representant de Promoesport al club grana ha estat protagonista en una roda de premsa que s’ha omplert de jugadors, familiars i empleats del club.

Un Viqueira visiblement emocionat ha rebut l’agraïment del president del club, Josep Maria Andreu. “No podem dir res dolent d’ell, el seu treball ha estat extraordinari i tornariem a fitxar-lo”, ha afirmat el màxim mandatari grana.

A continuació, Emilio Viqueira ha llegit un comunicat on ha agraït tant al club, premsa, afició i a tots els jugadors amb els que ha compartit vestidor aquestes cinc darreres temporades el tracte rebut.

Viqueira ha volgut matitzar l’evolució del club en els darrers cinc anys. A la seva arribada, el Nàstic estava a Segona B i amb un deute important. Cinc anys després, el club està a la divisió de plata i s’ha aconseguit eliminar el dèficit econòmic.

Ja en el torn de preguntes, el gallec ha volgut deixar clar que la seva sortida és, en gran part, perquè l’aficionat i el club “estiguin tranquils”. També ha assegurat que no guarda rencor als aficionats granes pels incidents viscuts en les darreres setmanes. “L’afició del Nàstic és modèlica”, ha dit.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here