Durant el migdia d’aquest dijous s’ha fet oficial la marxa d’Emilio Viqueira com a director esportiu del Nàstic. El representant de Promoesport al club grana ha estat protagonista en una roda de premsa que s’ha omplert de jugadors, familiars i empleats del club.

Un Viqueira visiblement emocionat ha rebut l’agraïment del president del club, Josep Maria Andreu. “No podem dir res dolent d’ell, el seu treball ha estat extraordinari i tornariem a fitxar-lo”, ha afirmat el màxim mandatari grana.

A continuació, Emilio Viqueira ha llegit un comunicat on ha agraït tant al club, premsa, afició i a tots els jugadors amb els que ha compartit vestidor aquestes cinc darreres temporades el tracte rebut.

Viqueira ha volgut matitzar l’evolució del club en els darrers cinc anys. A la seva arribada, el Nàstic estava a Segona B i amb un deute important. Cinc anys després, el club està a la divisió de plata i s’ha aconseguit eliminar el dèficit econòmic.

Ja en el torn de preguntes, el gallec ha volgut deixar clar que la seva sortida és, en gran part, perquè l’aficionat i el club “estiguin tranquils”. També ha assegurat que no guarda rencor als aficionats granes pels incidents viscuts en les darreres setmanes. “L’afició del Nàstic és modèlica”, ha dit.

Comentaris

avatar