El Nàstic destitueix al director esportiu a falta de tres partits pel final de lliga

Emilio Viqueira deixa la direcció esportiva cinc anys després

La crisi esportiva i institucional al Nàstic es cobrarà aquest dijous la segona víctima després de la destitució el passat diumenge de l’entrenador Nano Rivas. Es tracta d’Emilio José Viqueira, director esportiu del Nàstic de la mà de Promoesport des de fa cinc anys.

En una roda de premsa convocada per aquest dijous a les 13h, el president Josep Maria Andreu i el mateix Viqueira posaran punt i final a una relació que ha quedat molt tocada després dels mals resultats de les darreres setmanes.

Cal recordar que un bon símptoma per analitzar l’estat de la relació entre Emilio Viqueira i el Nàstic és que el gallec no ha assistit als dos primers entrenaments de José Antonio Gordillo com a entrenador del conjunt grana.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here