El jugador cedit per l'Espanyol torna dissabte després de dos partits de sanció

Álvaro Vázquez: “És molt important el paper de l’afició, sobretot a casa”

Álvaro Vázquez ha parlat aquest dijous a la zona mixta del Nou Estadi. El davanter barceloní demana el suport de tots els aficionats granes per treure endavant el primer ‘match-ball’ contra la Cultural Leonesa.

Estat dels ànims: “Estem bé, tranquils. Sabem de la importància del partit i de la situació que s’està vivint. Nosaltres som professionals, hem d’entrenar i seguir millorant per treure el màxim en aquest proper partit”.

És una final?: “No és una final. Ens encantaria jugar-les però encara queden tres partits. És un partit important on hem de treure els tres punts i tenim l’avantatge de jugar a casa”.

Com has viscut les darreres dues jornades?: “Es pateix des de fora. Vaig viatjar a Sevilla per la meva banda i des de la graderia, al no poder ajudar als companys, et sents una mica culpable”.

Què li ha passat a l’equip en les últimes cinc jornades?: “Són moltes situacions i circumstàncies. Al final juguem contra rivals que necessiten els punts i gent que de cara l’any que ve s’ha de demostrar i mostrar el millor nivell. Potser hem pecat d’inexperiència en això. Hem d’anar a aconseguir els tres punts”.

Quin partit es veurà dissabte: “A mi m’agradaria veure un partit similar al del Cádiz, Lugo, Valladolid o Numancia. Partits en els que anem a competir molt dur des del primer moment i que anirem a per ells en totes les línies”.

Crida a l’afició: “És molt important el paper de l’afició, sobretot a casa. Oblidar-ho no ho oblidaran però són conscients de la situació del club i a ningú ens agradaria que el Nàstic estigués en una divisió inferior. El que hem de fer és unir-nos entre tots. Serà vital el seu recolzament”.

Com s’ha viscut la destitució de Nano i l’arribada de Gordillo?: “Intentem ser el més professionals possibles. Són situacions que dóna el futbol. La situació donava per un canvi, el club ho ha fet i nosaltres estem a mort amb l’entrenador nou, que segur que ens ajudarà”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here