El barceloní demana el suport de l'afició en aquests tres últims partits de lliga

Javi Márquez: “El Nàstic mereix estar a Segona”

El migcampista grana Javi Márquez ha atès aquest dimecres al migdia als mitjans de comunicació a la zona mixta del Nou Estadi.

Márquez ha parlat de la importància del xoc de dissabte i de com de conscient és el vestidor pel que fa a aquest partit.

Com viu l’equip la situació dels últims dies: “No ha estat fàcil, però passem pàgina i pensem en el partit de dissabte, que és molt important per nosaltres. Amb la mentalitat posada en aquest partit i amb ganes de treure’l endavant”.

Què li ha passat a l’equip en les últimes cinc jornades?: “M’agradaria haver donat amb la tecla però no sé què ha passat. La situació en la que estem no la volíem ningú, però és ara quan hem de tirar cap amunt i demostrar que el Nàstic mereix estar a Segona. Ho posarem tot de la nostra part perquè així sigui”.

Missatge del míster en els primers entrenaments: “Ens ha donat confiança. És un moment en que l’equip ho necessita. També que depenem de nosaltres. Estem en una lliga de set equips i hem de quedar entre els tres primers. La mentalitat ha de ser forta, hem de ser valents i amb el recolzament de la nostra gent, que per nosaltres serà vital. Sabem que no estem per demanar donada la situació però ho necessitem més que mai”.

Importància d’una assistència alta al Nou Estadi: “És clau. L’afició del Nàstic en els moments que se’ls ha necessitat ha estat amb el grup. No estem en dinàmica de demanar res però sabem que és un moment en el qual hem d’estar més junts que mai i saber que dissabte a les quatre ha de rebentar el Nou Estadi. Passa pels partits de casa aconseguir la permanència. Som conscients del que ens juguem i som els primers perjudicats”.

Què pensa un jugador en una situació com la del dissabte?: “És un partit molt important per a nosaltres, on s’ha de demostrar que l’equip vol mantenir-se a Segona. L’equip que surti ha de mossegar i saber què ens estem jugant. Per la nostra ment només passa competir de la millor manera aquest dissabte i aconseguir tres punts importants”.

Els jugadors amb més experiència se senten més responsables?: “Tots tenim responsabilitat. Els que tenim més experiència intentem aixecar altres companys. En aquests moments hem de donar el pit. Veig implicació en tots els companys. Hem parlat dins del vestidor i som una pinya. Segur que dissabte tots junts amb el recolzament de la gent ho treurem”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...