Els dos exfutbolistes coincideixen: "la unió fa la força"

Bezares i Bolo encoratgen al Nàstic a través de Twitter

Dos jugadors de renom en la història recent grana van mostrar el seu suport a l’equip i als aficionats amb missatges d’ànim publicats a Twitter.

El primer en fer-ho va ser Juan José Bezares, ex-jugador grana que va militar al Nàstic la temporada 2012/13 i que es va guanyar el respecte de l’aficionat gràcies a la seva entrega en cada pilota. El gadità va respondre la piulada del club sobre la roda de premsa dels quatre capitans.

Foto: Twitter

Poca estona després va ser el basc Jon Pérez Bolo, jugador que va defensar la samarreta grana durant dues temporades (2004/05 i 2005/06), qui va replicar al migcampista de Cádiz, en un missatge molt similar al de Bezares.

Foto: Twitter

Cal recordar que Lévy Madinda també va enrecordar-se del conjunt grana dies abans de la disputa del partit contra el Sevilla Atlético.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here