Entenen el malestar de l'afició i demanen una última empenta a l'afició per aconseguir la permanència

Els quatre capitans demanen unitat i suport de cara al partit contra la Cultural

En una compareixença atípica i extraordinària davant dels mitjans de comunicació, els quatre capitans del primer equip han sortit a donar la cara aquest dimarts al migdia.

Juan Muñiz, Xavi Molina, Sergio Tejera i Manu Barreiro han llegit un comunicat en nom de tota la plantilla a la sala de premsa del Nou Estadi. El de La Canonja ha estat el portaveu.

Comunicat íntegre del primer equip del Nàstic

“El nostre és un missatge que volem transmetre de capitans en nom de tota la plantilla.

No ens agrada la situació actual i som els primers en assumir la responsabilitat. Entenem a tots els aficionats que mostren malestar pels resultats.

Sentim molt on ens trobem actualment, però ens sentim forts i som capaços de revertir la situació; l’any passat ho vam aconseguir en una situació molt més difícil. No ho vam fer sols; tot el Nàstic vam aconseguir-ho, des dels aficionats, directiva, cos tècnic i els que estàvem damunt la gespa. És moment de tornar a repetir-ho i d’estar units. Dins del vestidor ho estem.

Volem que aquest dissabte des de les 16h tots els nastiquers aportin el seu sentiment al camp, ho farem. Hem parlat, hem fet moltes coses i al final hem sortit al camp i no hem donat al nivell, en som conscients i entenem totes les crítiques. El que hem de fer és capgirar-ho.

S’han pres decisions i l’únic que queda és capgirar-ho aquest dissabte a les 16h. Sé que la setmana passada ho vaig demanar, però és la realitat: hem d’estar units, forts i preparats, perquè aquesta batalla l’hem de guanyar i la guanyarem”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here