L'afició grana es va mentalitzant que el jugador no seguirà a Tarragona

Tenerife, Valladolid, Cádiz i Oviedo: les ‘nòvies’ de Sergio Tejera

A falta de menys de dos mesos perquè acabi contracte amb el Nàstic i quedi lliure, Sergio Tejera segueix sumant equips interessats en fer-se amb els seus serveis.

Si aquest dilluns ressonava el possible interès del Tenerife per fitxar al migcampista barceloní, aquest divendres s’ha pogut conèixer el nom de dos nous clubs de Segona que lluitaran pel seu fitxatge: el Cádiz, el Valladolid i l’Oviedo, segons el portal ElDesmarque.

Davant el múltiple interès de tots aquests equips la parròquia grana comença a assumir la marxa d’un jugador que hauria rebutjat una oferta de renovació del club grana i que ha anat perdent protagonisme durant aquesta temporada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here