El de Barcelona, que queda lliure el 30 de juny d'aquest any, hauria rebutjat l'oferta de renovació del Nàstic

Sergio Tejera, en la òrbita del Tenerife de cara la temporada vinent

L‘interès d’altres equips pel migcampista grana Sergio Tejera segueix creixent. El ’23’ del Nàstic finalitza el seu contracte amb l’entitat tarragonina el 30 de juny d’aquest any i, malgrat tenir una oferta de renovació per part del club damunt la taula, es troba en l’òrbita de diversos equips de Segona.

Un dels interessos que ha sonat amb més força des de principis d’any és la del Tenerife. Avui, la compta “Manoj Daswani” de Twitter, pertanyent al cap d’esports de Ràdio Club Tenerife, informa que el conjunt canari tindria com a objectiu de cara la temporada 2018/19 fer-se amb els serveis del jugador grana.

Sembla doncs que el futur de Tejera de cara a la campanya vinent estaria lluny de Tarragona. De fet, al gener d’aquest mateix any, una informació del Diari Més afirmava que el jugador hauria rebutjat l’oferta de renovació del Nàstic.

Foto: @mdaswani Twitter

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here