L’1×1 del Nàstic-Numancia

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 36 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (7): El macedoni va ser gairebé  un espectador més a la primera meitat de l’encontre. A la segona part va realitzar varies intervencions de mèrit.

Otar Kakabadze (6): Encertat. El lateral grana va optar aquesta vegada per centrar-se més en tasques defensives. De totes maneres, quan es suma a l’atac genera molt perill i confon la defensa rival.

Abraham Minero (6): Víctima. L’àrbitre li ensenyà massa d’hora la targeta groga i això li condicionà la duresa en el tall de les accions. Va voler agradar i ser incisiu pel seu carril.

César Arzo (6): Líder. Un cop més s’encarregà d’anul·lar els davanters rivals. Entèn perfectament el joc cos a cos.

Xavi Molina (5): Precipitat. El de la Canonja és tot coratge, però la seva manca de capacitat tècnica suficient fa que abusi del joc en llarg, fet que provoca múltiples pèrdues al seu equip.

Fali (8): Fos. En roda de premsa, Nano Rivas va confirmar que el migcampista del Nàstic li faltà aire per disputar amb garanties els 90 minuts. Lògic si observem com el “7” del Nàstic es dedicà tot el partit a tallar i anul·lar les transicions sorianes. Va assumir el rol d’iniciador del joc del Nàstic en detriment de Sergio Tejera.

Sergio Tejera (4): Desaparegut. El barceloní continua sense assumir el pes del partit. No agafa les regnes del seu equip i a voltes sembla amagar-se en jugades totalment prescindibles. La seva titularitat perilla.

Tete Morente (5): Egoista. Vol agradar a través del treball i l’ajuda en les cobertures. De totes maneres, quan agafa la pilota no llegeix bé les opcions que té i s’acaba complicant l’existència.

Maikel Mesa (6): Artista. La carència de joc combinatiu fa que el canari participi més en la circulació de la pilota. Arriba amb molt de perill en segona fila. Cal que es posicioni més entre línies.

Juan Muñiz (6): Costurer. Quan l’asturià detecta que el joc requereix d’un peu fiable va a l’ajuda amb molta intenció, abandonant el seu costat. Caldria que jugués més centrat, deixant la banda per homes com Tete o Jean Luc.

Álvaro Vázquez (7): Inquiet. És un autèntic incordi per a les  defenses rivals. La seva mobilitat desordena els adversaris provocant situacions de connfusió entre els defensors. Utilitza molt bé el cos per emportar-se les pilotes en carrera. Va perdonar un mà a mà que podria valdre la permanència.

Manu Barreiro (5): Lligat. El gallec hauria d’haver sortit abans al terreny de joc davant la insistència del Nàstic en buscar la pilota en llarg. Ha de tenir més minuts.

Jean Luc Assoubre (4): Desaprofitat. L’ivorià va sortir al terreny de joc per apagar el foc que els granes tenien en banda. Quelcom extrany donades les característiques de l’extrem del Nàstic.

Javi Márquez (5): Crack. Davant la manca d’encert de Tejera, Javi Márquez es postul·la com l’alternativa més fiable al “23” grana.

Nano Rivas (4): El tècnic de Ciudad Real va plantejar un equip sòlid i capaç amb la pilota als peus. Renuncià al joc per bandes, fent monòtona la transició de joc grana. Els canvis arribaren un pèl tard.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here