Perdre és normal

Quan un equip salta al terreny de joc és més factible que aquest no aconsegueixi la victòria. La premissa pot semblar dura o incoherent, però és una realitat. De fet, cada equip té un 33’3% de possibilitats de proclamar-se vencedor de l’encontre, ja que el 66’6% restant ve donat per la possibilitat d’empatar o perdre el matx. Perdre és doncs una conseqüència d’haver competit.

La derrota del Nàstic al Carlos Tartiere és llavors un fet lògic i podríem dir que esperat. Malgrat que l’Oviedo no va mostrar símptomes ni intencions clares d’endur-se l’encontre, si que va aprofitar la ocasió més clara que va tenir.

Per contra, el Nàstic no va saber llegir correctament les exigències del partit i les debilitats del seu rival. El joc per banda no va gaudir de la insistència i l’execució idònia per incomodar la porteria rival. Aquesta ensopegada de l’equip fa que el pròxim compromís al Nou Estadi davant el Numancia agafi una connotació i uns aires a final si no volem acabar patint com la passada temporada.

De totes maneres no cal que patim en excés. L’experiència d’aquesta temporada ens ha demostrat que els homes de Nano Rivas competeixin de millor forma davant adversaris de la part alta de la classificació. Ni una hipotètica derrota ens condemnaria a la part baixa de la taula, ni una victòria ens salvaria de forma matemàtica. Tot i així, evidentment, tots esperem que els tres punts es quedin a Tarragona ja que evidentment, la salvació seria més a prop si suméssim victòries al caseller.

L’estadística prèvia al partit ens és desfavorable. El 66’6% de probabilitat de no aconseguir els tres punts sobrevolarà el cel del coliseu grana i només l’equip amb l’ajuda de la seva afició pot fer que el terç restant s’alci victoriós. El desenllaç, dissabte al Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Aprofitar les baixes

El Málaga CF trepitjarà la gespa del Nou Estadi (diumenge, 16:00 hores) buscant d’endur-se els tres punts davant un Gimnàstic de Tarragona immers en...

L’Extremadura suma els 3 punts del partit contra el Reus i posa terra de per mig amb el Nàstic

La jornada 31 de Segona Divisió havia d'enfrontar a Extremadura i Reus a l'estadi Francisco de la Hera. Degut a l'expulsió del conjunt del...
video

Enrique Martín: “El campionat es va acabant i les oportunitats també”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Málaga al...

Màxima igualtat en els enfrontaments contra el Málaga

Nàstic i Málaga s'enfrontaran aquest proper diumenge al Nou Estadi a partir de les 16h de la tarda. El precedent històric entre els dos equips...

César Arzo serà candidat al Congrés dels Diputats per Ciutadans

L'ex defensa grana César Arzo canvia el futbol per la política. Amb 33 anys, el que va ser central del conjunt tarragoní durant les...