El migcampista valencià, fitxat pel Nàstic procedent d'Huracan, i cedit al Barça B, està quallant una segona volta destacada

Fali, el capità sense braçalet

En una entrevista del company Jaume Aparicio al Diari de Tarragona, publicada el passat 28 de març, Rafael Giménez Jarque ‘Fali‘ explica que quan va fitxar pel Nàstic la temporada 2015/2016, va portar les seves filles a comprar “dos carros de la compra plens de joguines”. El migcampista valencià abandonava la Segona B i fitxava per un club que acabava de tornar al futbol professional.

Després de disputar set partits i marcar un gol a Segona amb el conjunt grana, Fali va ser cedit al Barça B. Allí va aconseguir l’ascens a la categoria de plata, i més que això, va convertir-se en el jugador que és ara. L’estada al club blaugrana ha fet que Rafael Giménez Jarque hagi tornat a Tarragona amb un tracte amb l’esfèric més curat, amb visió de joc i amb la mateixa contundència a l’hora de tallar jugades. I és que gràcies a la seva incorporació, el Nàstic torna a gaudir d’aquell tipus de migcampista que resumeix la seva activitat amb “o passa la pilota, o passa el jugador”.

Però més enllà de la qualitat tècnica, des del primer partit que va disputar de nou amb la samarreta grana davant el Cadis, Fali participava en totes les jugades, reclamava tota acció polèmica a l’àrbitre, pugnava tota pilota possible amb els rivals i esperonava els seus companys. El valencià guanya motius partit rere partit per lluir el braçalet de capità que, actualment, no porta. Passi el que passi la temporada que ve, de moment, les funcions de capità ja les fa dins i fora del vestidor grana. La seva sinceritat i alegria es contagien a companys i afició. Un diamant que va passar molt de temps esdevenint carbó a Segona B.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Aprofitar les baixes

El Málaga CF trepitjarà la gespa del Nou Estadi (diumenge, 16:00 hores) buscant d’endur-se els tres punts davant un Gimnàstic de Tarragona immers en...

L’Extremadura suma els 3 punts del partit contra el Reus i posa terra de per mig amb el Nàstic

La jornada 31 de Segona Divisió havia d'enfrontar a Extremadura i Reus a l'estadi Francisco de la Hera. Degut a l'expulsió del conjunt del...
video

Enrique Martín: “El campionat es va acabant i les oportunitats també”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Málaga al...

Màxima igualtat en els enfrontaments contra el Málaga

Nàstic i Málaga s'enfrontaran aquest proper diumenge al Nou Estadi a partir de les 16h de la tarda. El precedent històric entre els dos equips...

César Arzo serà candidat al Congrés dels Diputats per Ciutadans

L'ex defensa grana César Arzo canvia el futbol per la política. Amb 33 anys, el que va ser central del conjunt tarragoní durant les...