El Comitè manté la sanció a Javi Jiménez, que serà baixa pel partit de dissabte

Competició retira la segona groga a César Arzo, que podrà jugar davant el Numancia

Les al·legacions presentades pel Nàstic al Comitè de Competició respecte les dues targetes grogues mostrades pel col·legiat Prieto Iglesias a César Arzo i Javi Jiménez en el darrer partit disputat a Oviedo han tingut el seu efecte. O almenys en un dels dos recursos.

Després d’estudiar les al·legacions, Competició ha decidit donar la raó al Nàstic pel que fa a la segona targeta groga que va veure César Arzo al minut 89 i que va suposar l’expulsió del defensa valencià per doble amonestació.

En les imatges televisives es pot veure clarament com Arzo toca pilota.
D’aquesta manera, el central grana podrà jugar aquest dissabte contra el Numancia.

Pel que fa al recurs presentat per la targeta groga de Javi Jiménez, vista en el mateix partit, Competició ha desestimat les al·legacions i el lateral andalús es perdrà el proper partit dels tarragonins al Nou Estadi per acumulació de targetes.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here