Abonament de temporada exclusiu pel Dragon Khan

Aquest Nàstic segueix encaparrat en no baixar d’aquest Dragon Khan en el que està viatjant tota la temporada.

Sabíem que era un partit on les errades es pagarien molt cares, i així va ser; despistada monumental de Kakabadze i…pam! La primera al front, 3 punts perduts i cap a casa que hi falta gent, amb una cara de ruc que espanta.

Dels jugadors, estic molt preocupat per Tejera; si ell rutlla el Nàstic ho nota moltíssim i, de moment, no veiem enlloc al crack de la temporada passada.

Al davant no els hi va arribar res en condicions, rellamp! Tot i així, una de Mesa i la darrera de l’Álvaro que si entra…mare de Déu quin ‘golarro’!!!

Tema a part va ser Muñiz (era ell? encara tinc els meus dubtes); no l’havia vist així en tot el temps que porta al Nàstic. Contra l’Oviedo se’l va veure endollat, amb mala llet, semblava que ens l’havien canviat…perquè no juga sempre així?

Llegint els comentaris de Javi Jimenez -o “Torete”, com li diuen per Preferent- (algun dia faré un article sobre els renoms que tenen els jugadors del Nàstic a Preferent, n’hi ha algun de molt favat) després del partit, en el que comentava que aquestes derrotes ens feien més forts…Noi, què vols que et digui…si això fos veritat, amb totes les derrotes que portem d’aquest tipus seríem com l’increïble Hulk al quadrat.
Ho sento Javi, però no t’ho compro.

Propera jornada, nova final davant el Numancia, que a diferència de nosaltres es juga les garrofes amb els del grup capdavanter. Tenim moltes baixes en defensa. Veurem com Nano ho gestiona i si aconseguim que ens retirin alguna targeta (la d’Arzo és de traca) ben bo serà.

Veient els equips de la zona baixa la lluita serà aferrissada; no donem per mort ni al Barça B, ni a la Cultural ni al Córdoba. I ull amb l’Alcorcón, Reus i algún més que ara cap al final no comenci a fer pistonada i s’afegeixi al club.

Novament toca apretar dents. I senyors, a casa no podem regalar, tal i com esta el pati, ni un punyeter punt.
Hora tonta per jugar, els socis i aficionats que treballen els dissabtes ho tenen fomut; igual el club segueix amb aquesta promoció de donar una entrada per soci, però a hores d’ara ho desconec.

Hem de tirar entre tots de la “quadriga grana”, crec que serà un partit complicat, no sé si serà bonic de veure pel que els dos equips es juguen, pel tipus de joc que practica el Numancia, per aquest Nàstic de les dues cares…però ara per ara el que més ens importa és sumar els tres punts, i “floritures” les justes.

Apa família, ens veiem el proper dimarts, segueixo sent positiu però hi ha dies que costa, caram!!!

No defallim i…fins al final!!! Força Nàstic!!! Una abraçada.

Mismamente Jaume, nastiquer de comarques

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here