L’1×1 de l’Oviedo-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 35 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (8): Abatut. El porter que més atura al futbol professional estatal demostrà un cop més la seva qualitat. No pogué fer res més al gol encaixat.

Otar Kakabadze (4): Erroni. El georgià va oblidar d’executar les tasques defensives. Condueix amb massa freqüència. El gol local va arribar després de la seva passivitat en la marca.

Javi Jiménez (5): Insistent. Va intentar dotar d’amplitud i verticalitat al joc grana però sense fortuna.

César Arzo (6): Solitari. Va ser l’únic jugador de la defensa grana que va donar la talla. La seva veterania dota a l’equip de serenor. Injustament expulsat, va patir donant sortida a la pilota. El club hauria de recórrer la seva expulsió.

Daisuke Suzuki (5): Tou. Ningú dubta de la seva bona fe i professionalitat, però el japonès peca de poc contundent a les dues àrees.

Fali (5): Explotat. Tot i abarcar molt terreny, el migcampista necessita ajuda per part dels seus companys. Massa precipitat amb la pilota als peus.

Sergio Tejera (5): Espès. La brúixula grana perdé el nord. No va trobar-se còmode i no va agafar les regnes del partit.

Tete Morente (4): Ineficaç. Amb clara tendència d’ubicar-se en posicions centrades, l’andalús no va saber llegir l’encontre. Hauria d’haver provat més sovint l’u contra u per neguitejar la defensa rival.

Maikel Mesa (6): Intermitent. Va donar mosres de recuperació i gaudí d’una bona ocasió de gol. El rol de mitjapunta l’afavoreix.

Jean Luc Assoubre (4): Desaprofitat. L’ivorià va exercir més tasques defensives que no pas ofensives. Una llàstima doncs arribava fos quan intentava desbordar rivals.

Álvaro Vázquez (6): Aïllat. La seva qualitat no serví d’exemple als seus companys. Totalment sol a la punta grana, va desaprofitar una bona ocasió de gol. Li costa entendre’s amb Manu Barreiro quan coincideixen al terreny de joc.

Manu Barreiro (5): Desconnectat. La suplència no li ha sentat bé. No va fixar la defensa rival. Cal que disposi de més minuts.

Juan Muñiz (4): Excitat. L’ex de l’Sporting afrontava amb ganes aquest encontre. Sortí al camp massa revolucionat.

Javi Márquez (4): Testimoni. En el poc temps que estigué sobre la gespa no va poder demostrar res.

Nano Rivas (5): Rígid. Bona tria a l’onze rival però sense fortuna. Els seus jugadors no van entendre el seu plantejament, sobretot els ubicats als extrems. Després del gol local li faltà capacitat de reacció. La pressió creix sobre ell.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here