Els de Gerard López arrosseguen una ratxa nefasta, però el Huesca està en el pitjor moment de la temporada

A cinc o a tres, depèn del Barça B

Que el Nàstic acabi la jornada a cinc o a tres punts per sobre del descens es decidirà aquest vespre en funció del que faci el Barça B davant el Huesca. Un partit que, a priori, és complicat pels de Gerard López, no només per la posició en la classificació dels aragonesos, sinó també per la nefasta ratxa que porta el filial blaugrana. I és que el Barça B ha entrat en totes les travesses pel descens a Segona Divisió B després d’un parcial de quatre punts de 21 possibles.

L’última victòria dels de Gerard López va ser davant el Lugo, a l’Anxo Carro, fa vuit jornades. Des de llavors, el filial culer no aixeca el cap. L’última derrota (la tercera de les tres seguides que porta) va ser contra un rival directe, la Cultural Leonesa, i l’anterior, va ser per 3 a 1 davant el Sevilla Atlético, un equip pràcticament enfonsat.

Al davant, però, tindran un Huesca que travessa el pitjor moment de la temporada. Els de Rubí han passat de ser els líders indiscutibles de la categoria a portar nou jornades sense guanyar. L’última victòria dels aragonesos va ser davant la Cultural Leonesa. Des de llavors, quatre empats i sis derrotes són el bagatge dels del nord d’Aragó. Una victòria local tornaria a enganxar-los amb l’ascens directe, però tots els punts perduts han fet debilitar un Huesca que, malgrat tot, ha recuperat un dels seus homes clau, Cucho Hernández.

Cal recordar que el conjunt del Alcoraz ha de visitar encara el Nou Estadi, en la penúltima jornada de lliga. Si no hi ha cap sorpresa d’última hora, els de Rubí lluitaran fins a l’última jornada per, com a mínim, fer playoff. Són males notícies per un Nàstic que hauria de lligar la permanència com abans millor per no jugar-s’ho tot davant un rival que va guanyar al Nou Estadi per 1 gol a 2 el passat 23 de desembre.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here