L'entrenador del Nàstic creu que ha estat un partit igualat

Nano Rivas: “L’empat hagués estat el resultat més just”

Nano Rivas ha valorat als micròfons de Tarragona Ràdio la derrota del conjunt grana al Carlos Tartiere davant l’Oviedo.

El tècnic de Ciudad Real considera que l’empat hagués estat el resultat més just i afirma que el conjunt tarragoní recorrerà la sanció a César Arzo.

Ha merescut més el Nàstic?: “L’empat hagués estat just en un partit on no han passat moltes coses. La diferència l’ha marcat una errada de sortida nostra. Partit molt semblant al que havíem treballat, sabíem que seria un partit travat. Aquesta setmana per desgràcia el detall ha caigut de part de l’Oviedo. Nosaltres no hem tingut la fluidesa que necessitàvem. Ha estat un partit molt igualat”.

Gol evitable: “Érem conscients que no podíem concedir en aquest tipus de situacions. Ens ha penalitzat un dels pocs errors que hem tingut. Fins al gol no ens havien generat perill. Amb el gol ells s’han trobat en un partit en el que estaven còmodes, sabíem que això podia passar”.

Excés de targetes per part de l’àrbitre: “M’ha semblat excessiu, sobretot perquè crec que a la segona targeta de César ell toca pilota. Esperem poder recòrrer. L’àrbitre no ha estat determinant però ens ha desesperat amb certes coses, hem d’aprendre d’això”.

Què significa la derrota: “El que parlàvem la setmana passada. S’ha de seguir, això serà dur i difícil. Tenim un partit a casa que hem de treure endavant sí o sí. Això està molt igualat. Com més arribes al final més s’ajusta tot i més difícil és guanyar els partits. Toca seguir treballant i insistint en el que hem fet bé”.

És bo que hi hagi partit dissabte?: “Sí, perquè se’ns ha fet llarga la setmana. Volem que arribi ràpid el dissabte per fer un bon partit davant de la nostra gent, que ens aproparia a l’objectiu si guanyéssim”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here